Leertherapie

Ben je in opleiding tot systeemtherapeut, psychotherapeut of klinisch psycholoog? Dan is leertherapie een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling als professional en als mens. Je kan bij ons terecht voor leertherapie door een ervaren systeemtherapeut en klinisch psycholoog, erkend door de NVRG. 

Leertherapie richt zich op (aanstaande) therapeuten en heeft als doel het ontwikkelen van zelfreflectie, zelfregulatie en zelfactualisatie van de mens als therapeut. Als therapeut vorm je zelf het grootste begeleidingsinstrument.

Uitgangspunt van leertherapie is dat je jezelf beter leert kennen. We staan stil bij jouw thema's, jouw geschiedenis. Welke patronen heb je ontwikkeld? Hoe werken deze door in de relatie met jezelf en in relaties met anderen, waaronder je cliënten?

De leertherapie start met een kennismakingsgesprek, waarin verwachtingen en leervraag worden besproken en afspraken over tijden, frequentie en betaling worden gemaakt. Samen kunnen we tot een leertherapiecontract/behandelovereenkomst komen.
Uiteraard ben je van harte welkom ook je eigen systeem te betrekken bij de leertherapie, om zo zelf te ervaren hoe kwetsbaar dit kan voelen en hoe verbindend dit kan zijn.
Samen met jou kijken we wat jouw vraag is en wat jouw doelen zijn. Samen zoeken we naar een manier van werken die daar het beste bij aansluit.

 

Heb je andere vragen met betrekking tot leertherapie stel ze dan gerust via ons contactformulier op de website. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info