Coaching

Coachingstrajecten hebben tot doel het optimale rendement uit jouw talent te halen en de persoonlijke effectiviteit te verhogen. Door te stimuleren en inspireren helpt de coach jou om je kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. Hierbij spelen autonomie en het maken van keuzes een belangrijke rol. Je kunt ook onder professionele begeleiding werken aan het verbeteren van de communicatie met anderen en het positief presenteren van jezelf, met als doel jezelf het beste tot uitdrukking te brengen. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken.

Het doel is om jouw capaciteiten te ontdekken, de juiste keuzes te leren maken en je te helpen professioneler te functioneren. Door het beste in jezelf naar boven te halen wordt het persoonlijk succes positief beïnvloed wat weer ten goede komt aan de organisatie.  

Coachingstrajecten worden in gezamenlijkheid bepaald. Tijdens het intakegesprek worden de gewenste veranderingen besproken en vandaar uit volgt het concrete werkdoel dat dus afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften. Hieruit voortvloeiend worden afspraken gemaakt over het aantal, de duur en de frequentie van de gesprekken. Samen bekijken we welke vorm van coaching het beste bij jou en jouw vraag past. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info